РАЗГЛЕДУВАЊЕ НА ГРАД СКОПЈЕ:

ОДБЕРЕТЕ ЈА ПОСАКУВАНАТА ДЕСТИНАЦИЈА

Сертификати

Ги поседуваме сите сертификати како и А лиценца за вршење на туристичка дејност

Aвтобус за панорамски разглед

Оваа наша услуга е единствена по својота содржина и едукативниот карактер на територијата на Република  Северна Македонија.

Голем асортиман на возила

Располагаме со неколку високо-квалитетни туристички автобуси со 40/50 седишта и минибуси за изнајмување.

Блог

Со двеминутно промотивно видео, Република Северна Македонија е претставена како врвна дестинација за активен туризам во престижниот туристички информатор Lonely …
Прочитај повеќе

Овие совети ќе ви помогнат да заштедите време и пари, но и да останете безбедни додека го истражувате светот. Воглавно, …
Прочитај повеќе

Како да го направите патувањето со автобус попријатно и максимално да уживате во вашата следна дестинација? 1. Патувајте ноќе Ако …
Прочитај повеќе

Оваа веб-страница користи „колачиња“ (cookies) Прифаќам Прочитајте повеќе

Заштита на приватноста и „колачиња“