Skopje City Tour (автобус за панорамски разглед) – Ви нудиме панорамски разглед на Градот Скопје. Нашиот професионален и лиценциран кадар ќе ви ја раскаже скопската приказна на повеќе светски јазици.

Оваа наша услуга е единствена по својота содржина и едукативниот карактер на територијата на РС Македонија.

Информации и резервации на тел- 02 30 60 350, на мејл info@jspturs.com.mk  или директно во нашите простории на ул. Даме Груев бр. 5 локал 3  – Скопје.

Оваа веб-страница користи „колачиња“ (cookies) Прифаќам Прочитајте повеќе

Заштита на приватноста и „колачиња“