Грција Хотели - Халкидики

SAMMYS АПАРТМАНИ – НЕА ПОТИДЕА

[:en]

SAMMYS АПАРТМАНИ – НЕА ПОТИДЕА
ЛЕТО 2019
www.sammys.gr
Вилата е лоцирана во Неа Потидеа на втора линија од морето, во близина на голем маркет. Вилата располага со двокреветни, трокреветни и четворокреветни студија, како и со големи двоспални и троспални апартмани за 6 и за 8 возрасни лица, реновирани и целосно опремени. Вилата е на два ката со сопствен лифт и ниско приземје. Сите студија и апартмани имаат комплетно опремена кујна, балкон, фен, ТВ, клима која е вклучена во цена и бесплатен интернет во јавни простории. Вилата нема приватен паркинг, паркирање на авомобилите е дозволено на сама улица пред вилата.  Во дворот на вилата има заедничка кујна со скара која е на располагање на гостите.

НАПОМЕНА:

 • Максимален број на лица кои можат да се сместат во студио/ апартман е согласно конфигурација и тип на соба како во табела. Доколку се сместат повеќе лица (на барање и со претходно одобрение) се намалува комодитетот на собата и сместувачкиот капацитет.
 • Доколку не се пријават дополнителен број на лица во соба навремено во агенција (надвор од резервација и Договор за патување), истите нема да бидат примени во собата или ќе им биде наплатено за повисока категорија на соба, доколку истата е расположлива во моментот.
 • Сместување во собите е по 13 часот по локално време, а напуштање на апартманите е до 10 часот по локално време
 • Цените се изразени во ЕУР за плаќање во денарска противвредност 1 € = 62 денари.
 • Цената на превозот на релација Скопје – Халкидики – Скопје изнесува: возрасни: 35 €/ деца од 2 до 12 години: 25 €/ деца до 2 години: БЕСПЛАТНО (не користи седиште)

ПЛАЌАЊЕ ОД ТУРИСТИЧКА ТАКСА ОД 0,5ЕУР ПО СОБА/АПАРТМАН НА ДЕН

Пакет цени за наем на студио и апартман за период од 7 ноќи како по дадена смена со можност за организирање на превоз. Можност за индивидуалени термини на барање (мин. 5 ноќевања) со сопствен превоз.
7 НОЌИ ПЕРИОД 1/2 dbl 1/3 room 1/4 room
18.05-25.05.19 7 109 139 179
25.05-01.06.19 7 109 139 179
01.06-08.06.19 7 129 179 219
08.06-15.06.19 7 179 219 269
15.06-22.06.19 7 219 269 299
22.06-29.06.19 7 299 349 399
29.06-06.07.19 7 319 359 439
06.07-13.07.19 7 349 399 489
13.07-20.07.19 7 349 399 489
20.07-27.07.19 7 379 439 529
27.07-03.08.19 7 379 489 529
03.08-10.08.19 7 379 489 529
10.08-17.08.19 7 379 489 529
17.08-24.08.19 7 379 489 529
24.08-31.08.19 7 299 349 399
31.08-07.09.19 7 259 299 349
07.09-14.09.19 7 129 179 219
14.09-21.09.19 7 129 179 219

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ

Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на овa програмa. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност. Цените може да се корегираат според Општите услови на патување, а во случај на промена во курсот за размена на валути или промена на тарифата од давателот на услуга. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Уплатата се врши исклучиво во денарска противвредност (1EUR = 62 mkd). 

Важат општите услови на патување на АТАМ и ЈСП ТУРС

[us_separator size=”large” text=”Галерија”][us_gallery ids=”7220,7221,7222,7223,7224″ columns=”6″]
[:mk]
SAMMYS АПАРТМАНИ – НЕА ПОТИДЕА
ЛЕТО 2019
www.sammys.gr
Вилата е лоцирана во Неа Потидеа на втора линија од морето, во близина на голем маркет. Вилата располага со двокреветни, трокреветни и четворокреветни студија, како и со големи двоспални и троспални апартмани за 6 и за 8 возрасни лица, реновирани и целосно опремени. Вилата е на два ката со сопствен лифт и ниско приземје. Сите студија и апартмани имаат комплетно опремена кујна, балкон, фен, ТВ, клима која е вклучена во цена и бесплатен интернет во јавни простории. Вилата нема приватен паркинг, паркирање на авомобилите е дозволено на сама улица пред вилата.  Во дворот на вилата има заедничка кујна со скара која е на располагање на гостите.

НАПОМЕНА:

 • Максимален број на лица кои можат да се сместат во студио/ апартман е согласно конфигурација и тип на соба како во табела. Доколку се сместат повеќе лица (на барање и со претходно одобрение) се намалува комодитетот на собата и сместувачкиот капацитет.
 • Доколку не се пријават дополнителен број на лица во соба навремено во агенција (надвор од резервација и Договор за патување), истите нема да бидат примени во собата или ќе им биде наплатено за повисока категорија на соба, доколку истата е расположлива во моментот.
 • Сместување во собите е по 13 часот по локално време, а напуштање на апартманите е до 10 часот по локално време
 • Цените се изразени во ЕУР за плаќање во денарска противвредност 1 € = 62 денари.
 • Цената на превозот на релација Скопје – Халкидики – Скопје изнесува: возрасни: 35 €/ деца од 2 до 12 години: 25 €/ деца до 2 години: БЕСПЛАТНО (не користи седиште)

ПЛАЌАЊЕ ОД ТУРИСТИЧКА ТАКСА ОД 0,5ЕУР ПО СОБА/АПАРТМАН НА ДЕН

Пакет цени за наем на студио и апартман за период од 7 ноќи како по дадена смена со можност за организирање на превоз. Можност за индивидуалени термини на барање (мин. 5 ноќевања) со сопствен превоз.
7 НОЌИ ПЕРИОД 1/2 dbl 1/3 room 1/4 room
18.05-25.05.19 7 109 139 179
25.05-01.06.19 7 109 139 179
01.06-08.06.19 7 129 179 219
08.06-15.06.19 7 179 219 269
15.06-22.06.19 7 219 269 299
22.06-29.06.19 7 299 349 399
29.06-06.07.19 7 319 359 439
06.07-13.07.19 7 349 399 489
13.07-20.07.19 7 349 399 489
20.07-27.07.19 7 379 439 529
27.07-03.08.19 7 379 489 529
03.08-10.08.19 7 379 489 529
10.08-17.08.19 7 379 489 529
17.08-24.08.19 7 379 489 529
24.08-31.08.19 7 299 349 399
31.08-07.09.19 7 259 299 349
07.09-14.09.19 7 129 179 219
14.09-21.09.19 7 129 179 219

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ

Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на овa програмa. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност. Цените може да се корегираат според Општите услови на патување, а во случај на промена во курсот за размена на валути или промена на тарифата од давателот на услуга. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.
Уплатата се врши исклучиво во денарска противвредност (1EUR = 62 mkd). 
Важат општите услови на патување на АТАМ и ЈСП ТУРС
[us_separator size=”large” text=”Галерија”][us_gallery ids=”7220,7221,7222,7223,7224″ columns=”6″]
[:al]
SAMMYS АПАРТМАНИ – НЕА ПОТИДЕА
ЛЕТО 2019
www.sammys.gr
Вилата е лоцирана во Неа Потидеа на втора линија од морето, во близина на голем маркет. Вилата располага со двокреветни, трокреветни и четворокреветни студија, како и со големи двоспални и троспални апартмани за 6 и за 8 возрасни лица, реновирани и целосно опремени. Вилата е на два ката со сопствен лифт и ниско приземје. Сите студија и апартмани имаат комплетно опремена кујна, балкон, фен, ТВ, клима која е вклучена во цена и бесплатен интернет во јавни простории. Вилата нема приватен паркинг, паркирање на авомобилите е дозволено на сама улица пред вилата.  Во дворот на вилата има заедничка кујна со скара која е на располагање на гостите.

НАПОМЕНА:

 • Максимален број на лица кои можат да се сместат во студио/ апартман е согласно конфигурација и тип на соба како во табела. Доколку се сместат повеќе лица (на барање и со претходно одобрение) се намалува комодитетот на собата и сместувачкиот капацитет.
 • Доколку не се пријават дополнителен број на лица во соба навремено во агенција (надвор од резервација и Договор за патување), истите нема да бидат примени во собата или ќе им биде наплатено за повисока категорија на соба, доколку истата е расположлива во моментот.
 • Сместување во собите е по 13 часот по локално време, а напуштање на апартманите е до 10 часот по локално време
 • Цените се изразени во ЕУР за плаќање во денарска противвредност 1 € = 62 денари.
 • Цената на превозот на релација Скопје – Халкидики – Скопје изнесува: возрасни: 35 €/ деца од 2 до 12 години: 25 €/ деца до 2 години: БЕСПЛАТНО (не користи седиште)

ПЛАЌАЊЕ ОД ТУРИСТИЧКА ТАКСА ОД 0,5ЕУР ПО СОБА/АПАРТМАН НА ДЕН

Пакет цени за наем на студио и апартман за период од 7 ноќи како по дадена смена со можност за организирање на превоз. Можност за индивидуалени термини на барање (мин. 5 ноќевања) со сопствен превоз.
7 НОЌИ ПЕРИОД 1/2 dbl 1/3 room 1/4 room
18.05-25.05.19 7 109 139 179
25.05-01.06.19 7 109 139 179
01.06-08.06.19 7 129 179 219
08.06-15.06.19 7 179 219 269
15.06-22.06.19 7 219 269 299
22.06-29.06.19 7 299 349 399
29.06-06.07.19 7 319 359 439
06.07-13.07.19 7 349 399 489
13.07-20.07.19 7 349 399 489
20.07-27.07.19 7 379 439 529
27.07-03.08.19 7 379 489 529
03.08-10.08.19 7 379 489 529
10.08-17.08.19 7 379 489 529
17.08-24.08.19 7 379 489 529
24.08-31.08.19 7 299 349 399
31.08-07.09.19 7 259 299 349
07.09-14.09.19 7 129 179 219
14.09-21.09.19 7 129 179 219

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ

Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на овa програмa. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност. Цените може да се корегираат според Општите услови на патување, а во случај на промена во курсот за размена на валути или промена на тарифата од давателот на услуга. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Уплатата се врши исклучиво во денарска противвредност (1EUR = 62 mkd). 

Важат општите услови на патување на АТАМ и ЈСП ТУРС

[us_separator size=”large” text=”Галерија”][us_gallery ids=”7220,7221,7222,7223,7224″ columns=”6″]
[:]

Поврзано

Оваа веб-страница користи „колачиња“ (cookies) Прифаќам Прочитајте повеќе

Заштита на приватноста и „колачиња“