Категорија: Блог

Блог

Македонскиот активен туризам со ново видео се промовира на престижниот Lonely Planet

Со двеминутно промотивно видео, Република Северна Македонија е претставена како врвна дестинација за активен туризам во престижниот туристички информатор Lonely Planet. Видеото, кое беше премиерно...
Блог

5 Совети за патување во автобус

JSP Turs
Како да го направите патувањето со автобус попријатно и максимално да уживате во вашата следна дестинација? 1. Патувајте ноќе Ако патувате преку ден, ќе може...

Оваа веб-страница користи „колачиња“ (cookies) Прифаќам Прочитајте повеќе

Заштита на приватноста и „колачиња“