Актуелни понуди

СПА уживање со ЈСП-Турс: Октомври

Тел за контакт: 02 306 0350
info@jspturs.com.mk

Октомври е месец на СПА Уживање
Нашата понуда за комплетно Спа уживање

Хотел Радан – Пролом Бања💧 – од 108 евра по лице за 2 полни пансиони + Welness пакет
Хотел Фонтана – Врњачка Бања 💧- од 46 евра по лице на ден + Welness пакет
Хотел Вип Каса Клуб – Златибор💧 – од 36 евра по лице на ден + Welness пакет

Терминот на патување го бирате Вие

Понудата е валидна за месец Октомври согласно слободните места во хотел

Поврзано

Оваа веб-страница користи „колачиња“ (cookies) Прифаќам Прочитајте повеќе

Заштита на приватноста и „колачиња“