Актуелни понуди Аранжмани - Србија Србија

Понуди за Копаоник, Србија

APART & SPA ZONED 4*

Датум и услуга STUDIO (1/1, 1/2+1) STUDIO LUX (1/1, 1/2+1) STANDARDAPP (1/2+2, 1/2+3) SUPERIOR APP (1/2+2, 1/2+3) KING APP (1/4+2)
29.11.-13.12. HB 38 42 50 55 320
13.12.-20.12. HB 43 46 53 58 350
20.12.-27.12. HB 50 55 58 63 380
27.12.-03.01. HB 69 74 85 95 600
Цените се ПО ЛИЦЕ, по ноќ, за минимум престој од 7 ноќи / 8 дена.
За пократок престој, се плаќа дополнителни 20%
Цената на KING APP е ПО АПАРТМАН, по ноќ
HB – полупансион, BB – ноќевање со појадок

 • Деца до 4 години бесплатно во ист кревет со двајца возрасни
 • Трет возрасен плаќа 30% помалку од наведените цени
 • Четврта/петта особа плаќа 70% помалку од наведената цена.
 • За поединечно користење на соба се плаќа 30% дополнително од наведените цени

Цената вклучува:

 • Бесплатен SKI DEPO
 • Превоз (Shuttle bus) од хотелот до центарот на Копаоник 8:30-11ч, 15-17ч. (на секој половина час)
 • СПА и welnees
 • Фитнес центар, детски клуб со анимации
 • Wi-fi
 • Паркинг (ограничен капацитет)

Цената не вклучува:

 • Туристичка такса (1.5 ЕУР од ноќ од лице; 1 ЕУР од ноќ за дете 7-12 години; до 7 години е бесплатно

Angella SPA & Wellness

Период Мин. Ноќи (Цени по лице, по ноќ, мин. 7 ноќи ) Пансион 1/2, 1/2+1, 1/2+2, 1/1+1 1/1 LUX APP Макс. 3 ноќи (Цени по лице, по ноќ за пократок престој) 1/2, 1/2+1, 1/2+2, 1/1+1 1/1 LUX APP
29.11 – 03.12. HB 49 75 65
03.12 – 06.12. 3 HB 55 82 70
06.12 – 12.12. 3 HB 55 82 70
Цените се ПО ЛИЦЕ, по ноќ, за минимум престој од 7 ноќи / 8 дена.
За пократок престој, се плаќа дополнително

 • Деца 0-7 години бесплатно со двајца возрасни во брачен кревет
 • Деца 2-12 години со двајца возрасни во соба на посебен кревет плаќа 50% од сумата
 • Деца од 2-12 години со 1 возрасен во соба плаќа 50% од сумата
 • Две деца од 2-12 години во соба со 1 возрасен плаќаат 50% од сумата во ½ или ½+1 соба
 • Две деца од 2-13 години во соба со 1 возрасен плаќаат 50% од сумата во ½+2 соба или ½+2 апартман
 • Трета и четврта особа плаќаат 20% помалку на екстра кревет во ½+1, ½+2 соба или ½+2 апартман
 • Минимум особи во ½+2 соба и лукс апартмани се 3

Цената вклучува:

 • Полупансион
 • СПА и welnees
 • Wi-fi
 • Хотелско осигурување
 • СКИ рент

Цената не вклучува:

 • Туристичка такса (1.5 ЕУР од ноќ од лице; 1 ЕУР од ноќ за дете 7-12 години; до 7 години е бесплатно

HOTEL CLUB A ***

Цените се ПО ЛИЦЕ, по ноќ

 • Деца од 0-7 години плаќаат 70% помалку од сумата
 • Деца од 7-14 години плаќаат 50% од сумата

Цената вклучува:

 • СПА и welnees
 • Фитнес центар
 • Wi-fi
 • Користење на СКИ соба

Цената не вклучува:

 • Туристичка такса (1.5 ЕУР од ноќ од лице; 1 ЕУР од ноќ за дете 7-12 години; до 7 години е бесплатно

Grand Hotel & Spa****

 • Деца до 2 години бесплатно, во бебешко креветче
 • Деца од 2-7 години на ист кревет сод вајца возрасни плаќа 49 ЕУР од ноќ
 • Деца од 7-12 години на посебен кревет плаќаат 69 ЕУР од ноќ
 • Екстра кревет во супериор+, фамилијарна и делукс соба 69 Еур од ноќ

Цената вклучува:

 • Полупансион
 • Божиќна вечера (25.12.2020 и 07.01.2021)
 • СПА и welness
 • Фитнес и детски клуб со анимации
 • Wi-fi
 • Користење на СКИ соба

Цената не вклучува:

 • Туристичка такса (1.5 ЕУР од ноќ од лице; 1 ЕУР од ноќ за дете 7-12 години; до 7 години е бесплатно • Користење на паркинг во гаража

Gorski Hotel & Spa ****

Цените се ПО ЛИЦЕ, по ноќ
Цената на ONE BEDROOM SUITE и TWO BEDROOM SUITE се ПО АПАРТМАН, по ноќ и вклучуваат полупансион за 1 лице.
За секое наредно се доплаќа 12 ЕУР од лице, од ден, и 6 ЕУР за дете, од ден HB – полупансион

 • Деца до 2 години бесплатно во ист кревет со двајца возрасни
 • Деца до 2-12 години во супериор единечна соба – со 1 возрасен плаќа 36 ЕУР од ноќ
 • Деца од 2-12 години во супериор/де лукс соба – со двајца возрасни плаќа 36 ЕУР од ноќ
 • Во фамилијарна соба со 2 возрасни, едно дете од 2-12 години плаќа 36 ЕУР од ноќ, второ дете од 2-12 години плаќа 6 ЕУР од ноќ
 • Трет возрасен плаќа 42 ЕУР од ноќ

Цената вклучува:

 • Полупансион
 • СПА и welnees
 • Фитнес центар
 • Wi-fi
 • Ски-соба

Цената не вклучува:

 • Туристичка такса (1.5 ЕУР од ноќ од лице; 1 ЕУР од ноќ за дете 7-12 години; до 7 години е бесплатно
 • Користење на паркинг во гаража

HOTEL KRALJEVI CARDACI ****

Цените се ПО ЛИЦЕ, по ноќ на база на полупансион за минимум престој од 7 ноќи / 8 дена.
За пократок престој, се плаќа дополнителни 20%

 • Деца до 7 години бесплатно во ист кревет со двајца возрасни
 • Дете од 0-15 години со 1 возрасен во ½ соба – 50% попуст
 • Дете од 0-15 години со двајца возрасни на посебен кревет во ½+1 соба – 50% попуст. Второ дете 0-7 години бесплатно (во брачен кревет)
 • Дете 0-15 години со двајца возрасни во свит – 50% попуст
 • Трет возрасен плаќа ½+1 30% помалку од наведените цени
 • Четврта особа во свит ½+2 плаќа 70% помалку од сумата
 • Четврта/петта особа во свит ½+3 плаќа 50% од сумата
 • Петта и шеста особа во свит ½+4 плаќа 50% од сумата

Цената вклучува:

 • Превоз (Shuttle bus) од хотелот до ски депот 5 пати дневно
 • СПА и welnees (на површина од 1500m²) *влез дозволен од 12год.
 • Фитнес и детски клуб со анимации
 • Пристап до соба за пинг понг
 • Wi-fi
 • Паркинг (ограничен капацитет)

Цената не вклучува:

 • Туристичка такса (1.5 ЕУР од ноќ од лице; 1 ЕУР од ноќ за дете 7-12 години; до 7 години е бесплатно
 • Користење на паркинг во гаража

WEEKEND PRICES Grand Hotel & Spa ****

 • Минимум особи за family и deluxe соби: 3
 • Максимум особи за family соби: 6
 • Максимум особи за deluxe соби: 4
 • Деца до 2 години бесплатно, во бебешко креветче
 • Деца од 2-7 години на ист кревет сод вајца возрасни плаќа 49 ЕУР од ноќ
 • Деца од 7-12 години на посебен кревет плаќаат 69 ЕУР од ноќ
 • Екстра кревет во супериор+, фамилијарна и делукс соба 69 Еур од ноќ

Цената вклучува:

 • Полупансион
 • Божиќна вечера (25.12.2020 и 07.01.2021)
 • СПА и welness
 • Фитнес и детски клуб со анимации
 • Wi-fi
 • Користење на СКИ соба

Цената не вклучува:

 • Туристичка такса (1.5 ЕУР од ноќ од лице; 1 ЕУР од ноќ за дете 7-12 години; до 7 години е бесплатно
 • Користење на паркинг во гаража

ГЕНЕРАЛНИ ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ

УПЛАТА
Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност според наведената денарска цена (курс 1еур=62мкд). За резервација на аранжманот задолжителна е аконтација од 50%, целосна уплата најдоцна 10 дена пред поаѓање Агенцијата го задржува правото на промена на цената доколку дојде до промена на цената од страна на хотелот

ПОТВРДА НА РЕЗЕРВАЦИЈАТА НА ХОТЕЛ СЕ ДОБИВА ДО 48 ЧАСА ПО УПЛАТА НА АКОНТАЦИЈА. Во случај хотелот да не се потврди, патникот има право на поврат на вкупниот износ на уплатен аванс.

НАПОМЕНА
При пријавување на патниците за аранжманот, задолжително е да се наведе точниот датумот на раѓање на детето што е дел од аранжманот. Хотелот го задржува правото на на лице место да побара доплата на трошоци и услуги што произлегуваат од неправилно пријавени дати на раѓање и податоци за патниците. Сите дополнителни барања и желби во врска со сместувачки капацитети и соби ќе бидат проследени до хотелот, но агенцијата не може да гарантира за нивно реализирање. Само услугата што се наплатува е загарантирана (тип на соба).

СМЕСТУВАЊЕ ВО ХОТЕЛ:
Во повеќето хотели, влезот во собите е после 14:00 часот, а тие се напуштаат најдоцна до 12:00 часот. Ако гостинот сака да ја задржи собата подолго, тој е должен да соопшти на рецепцијата во хотелот, да се договори со рецепција како и самиот да плати за оваа дополнителна услуга (на лице место на рецепција).

Поврзано

Оваа веб-страница користи „колачиња“ (cookies) Прифаќам Прочитајте повеќе

Заштита на приватноста и „колачиња“