Актуелни понуди Аранжмани - Србија Србија

КОПАОНИК – Оваа зима со најдобра понуда!

APART & SPA ZONED 4*

Цените се ПО ЛИЦЕ, по ноќ, за минимум престој од 7 ноќи / 8 дена.
За пократок престој, се плаќа дополнителни 20%
Цената на KING APP е ПО АПАРТМАН, по ноќ
HB – полупансион, BB – ноќевање со појадок

 • Деца до 4 години бесплатно во ист кревет со двајца возрасни
 • Трет возрасен плаќа 30% помалку од наведените цени
 • Четврта/петта особа плаќа 70% помалку од наведената цена.
 • За поединечно користење на соба се плаќа 30% дополнително од наведените цени

Цената вклучува:

 • Бесплатен SKI DEPO
 • Превоз (Shuttle bus) од хотелот до центарот на Копаоник 8:30-11ч, 15-17ч. (на секој половина час)
 • СПА и welnees
 • Фитнес центар, детски клуб со анимации
 • Wi-fi
 • Паркинг (ограничен капацитет)

Цената не вклучува:

 • Туристичка такса (1.5 ЕУР од ноќ од лице; 1 ЕУР од ноќ за дете 7-12 години; до 7 години е бесплатно

 

ANGELLA SPA & WELLNESS

Цените се ПО ЛИЦЕ, по ноќ, за минимум престој од 7 ноќи / 8 дена.
За пократок престој, се плаќа дополнително

 • Деца 0-7 години бесплатно со двајца возрасни во брачен кревет
 • Деца 2-12 години со двајца возрасни во соба на посебен кревет плаќа 50% од сумата
 • Деца од 2-12 години со 1 возрасен во соба плаќа 50% од сумата
 • Две деца од 2-12 години во соба со 1 возрасен плаќаат 50% од сумата во ½ или ½+1 соба
 • Две деца од 2-13 години во соба со 1 возрасен плаќаат 50% од сумата во ½+2 соба или ½+2 апартман
 • Трета и четврта особа плаќаат 20% помалку на екстра кревет во ½+1, ½+2 соба или ½+2 апартман
 • Минимум особи во ½+2 соба и лукс апартмани се 3

Цената вклучува:

 • Полупансион
 • СПА и welnees
 • Wi-fi
 • Хотелско осигурување
 • СКИ рент

Цената не вклучува:

 • Туристичка такса (1.5 ЕУР од ноќ од лице; 1 ЕУР од ноќ за дете 7-12 години; до 7 години е бесплатно

HOTEL CLUB A ***

Цените се ПО ЛИЦЕ, по ноќ

 • Деца од 0-7 години плаќаат 70% помалку од сумата
 • Деца од 7-14 години плаќаат 50% од сумата

Цената вклучува:

 • СПА и welnees
 • Фитнес центар
 • Wi-fi
 • Користење на СКИ соба

Цената не вклучува:

 • Туристичка такса (1.5 ЕУР од ноќ од лице; 1 ЕУР од ноќ за дете 7-12 години; до 7 години е бесплатно

GRAND HOTEL & SPA****

 • Деца до 2 години бесплатно, во бебешко креветче
 • Деца од 2-7 години на ист кревет сод вајца возрасни плаќа 49 ЕУР од ноќ
 • Деца од 7-12 години на посебен кревет плаќаат 69 ЕУР од ноќ
 • Екстра кревет во супериор+, фамилијарна и делукс соба 69 Еур од ноќ

Цената вклучува:

 • Полупансион
 • Божиќна вечера (25.12.2020 и 07.01.2021)
 • СПА и welness
 • Фитнес и детски клуб со анимации
 • Wi-fi
 • Користење на СКИ соба

Цената не вклучува:

 • Туристичка такса (1.5 ЕУР од ноќ од лице; 1 ЕУР од ноќ за дете 7-12 години; до 7 години е бесплатно • Користење на паркинг во гаража

GORSKI HOTEL & SPA ****

Цените се ПО ЛИЦЕ, по ноќ
Цената на ONE BEDROOM SUITE и TWO BEDROOM SUITE се ПО АПАРТМАН, по ноќ и вклучуваат полупансион за 1 лице.
За секое наредно се доплаќа 12 ЕУР од лице, од ден, и 6 ЕУР за дете, од ден HB – полупансион

 • Деца до 2 години бесплатно во ист кревет со двајца возрасни
 • Деца до 2-12 години во супериор единечна соба – со 1 возрасен плаќа 36 ЕУР од ноќ
 • Деца од 2-12 години во супериор/де лукс соба – со двајца возрасни плаќа 36 ЕУР од ноќ
 • Во фамилијарна соба со 2 возрасни, едно дете од 2-12 години плаќа 36 ЕУР од ноќ, второ дете од 2-12 години плаќа 6 ЕУР од ноќ
 • Трет возрасен плаќа 42 ЕУР од ноќ

Цената вклучува:

 • Полупансион
 • СПА и welnees
 • Фитнес центар
 • Wi-fi
 • Ски-соба

Цената не вклучува:

 • Туристичка такса (1.5 ЕУР од ноќ од лице; 1 ЕУР од ноќ за дете 7-12 години; до 7 години е бесплатно
 • Користење на паркинг во гаража

HOTEL KRALJEVI CARDACI ****

Цените се ПО ЛИЦЕ, по ноќ на база на полупансион за минимум престој од 7 ноќи / 8 дена.
За пократок престој, се плаќа дополнителни 20%

 • Деца до 7 години бесплатно во ист кревет со двајца возрасни
 • Дете од 0-15 години со 1 возрасен во ½ соба – 50% попуст
 • Дете од 0-15 години со двајца возрасни на посебен кревет во ½+1 соба – 50% попуст. Второ дете 0-7 години бесплатно (во брачен кревет)
 • Дете 0-15 години со двајца возрасни во свит – 50% попуст
 • Трет возрасен плаќа ½+1 30% помалку од наведените цени
 • Четврта особа во свит ½+2 плаќа 70% помалку од сумата
 • Четврта/петта особа во свит ½+3 плаќа 50% од сумата
 • Петта и шеста особа во свит ½+4 плаќа 50% од сумата

Цената вклучува:

 • Превоз (Shuttle bus) од хотелот до ски депот 5 пати дневно
 • СПА и welnees (на површина од 1500m²) *влез дозволен од 12год.
 • Фитнес и детски клуб со анимации
 • Пристап до соба за пинг понг
 • Wi-fi
 • Паркинг (ограничен капацитет)

Цената не вклучува:

 • Туристичка такса (1.5 ЕУР од ноќ од лице; 1 ЕУР од ноќ за дете 7-12 години; до 7 години е бесплатно
 • Користење на паркинг во гаража

WEEKEND PRICES GRAND HOTEL & SPA ****

 • Минимум особи за family и deluxe соби: 3
 • Максимум особи за family соби: 6
 • Максимум особи за deluxe соби: 4
 • Деца до 2 години бесплатно, во бебешко креветче
 • Деца од 2-7 години на ист кревет сод вајца возрасни плаќа 49 ЕУР од ноќ
 • Деца од 7-12 години на посебен кревет плаќаат 69 ЕУР од ноќ
 • Екстра кревет во супериор+, фамилијарна и делукс соба 69 Еур од ноќ

Цената вклучува:

 • Полупансион
 • Божиќна вечера (25.12.2020 и 07.01.2021)
 • СПА и welness
 • Фитнес и детски клуб со анимации
 • Wi-fi
 • Користење на СКИ соба

Цената не вклучува:

 • Туристичка такса (1.5 ЕУР од ноќ од лице; 1 ЕУР од ноќ за дете 7-12 години; до 7 години е бесплатно
 • Користење на паркинг во гаража

Поврзано

Оваа веб-страница користи „колачиња“ (cookies) Прифаќам Прочитајте повеќе

Заштита на приватноста и „колачиња“