Хотели - Хрватска Хрватска

Вила Лав – Истра

[:en]

Во древниот истрански град  Bale / Valle се наоѓа угостителскиот објект  “Лав” кој ви нуди:

  • Типични македонски специјалети потготвени на традиционален начин.
  • Истрански специјалети како и домашен леб под печка
  • јагнешко, козa, младо прасе и патка припремени во печка

Пансион/Вила Лав располага со 11 соби.

Од кој 3 се големи двокреветни соби и 5 помали двокреветни соби,и една двокреветна соба.

Вилата располага со 1 апартман со пособен влез.

Сите соби располагаат со  тоалет, ТВ, греење и клима.

Во понудата е вклучен појадок.

Во поголемиот број во собите има можност за додатен кревет, за едно или 2 лица.

Во склоп на вилата има и голем базен. Вилата располага со сопствен паркинг и можност за користење на Wi-Fi интерент.

Резервација се прави на база на барање!!

[us_separator size=”large” text=”Галерија”][us_gallery ids=”7907,7908,7909,7910,7911,7912,7946″ columns=”7″]
[:mk]

Во древниот истрански град  Bale / Valle се наоѓа угостителскиот објект  “Лав” кој ви нуди:

  • Типични македонски специјалети потготвени на традиционален начин.
  • Истрански специјалети како и домашен леб под печка
  • јагнешко, козa, младо прасе и патка припремени во печка

Пансион/Вила Лав располага со 11 соби.

Од кој 3 се големи двокреветни соби и 5 помали двокреветни соби,и една двокреветна соба.

Вилата располага со 1 апартман со пособен влез.

Сите соби располагаат со  тоалет, ТВ, греење и клима.

Во понудата е вклучен појадок.

Во поголемиот број во собите има можност за додатен кревет, за едно или 2 лица.

Во склоп на вилата има и голем базен. Вилата располага со сопствен паркинг и можност за користење на Wi-Fi интерент.

Резервација се прави на база на барање!!

[us_separator size=”large” text=”Галерија”][us_gallery ids=”7907,7908,7909,7910,7911,7912,7946″ columns=”7″]
[:al]

Во древниот истрански град  Bale / Valle се наоѓа угостителскиот објект  “Лав” кој ви нуди:

  • Типични македонски специјалети потготвени на традиционален начин.
  • Истрански специјалети како и домашен леб под печка
  • јагнешко, козa, младо прасе и патка припремени во печка

 

Пансион/Вила Лав располага со 11 соби.

Од кој 3 се големи двокреветни соби и 5 помали двокреветни соби,и една двокреветна соба.

Вилата располага со 1 апартман со пособен влез.

Сите соби располагаат со  тоалет, ТВ, греење и клима.

Во понудата е вклучен појадок.

Во поголемиот број во собите има можност за додатен кревет, за едно или 2 лица.

Во склоп на вилата има и голем базен. Вилата располага со сопствен паркинг и можност за користење на Wi-Fi интерент.

Резервација се прави на база на барање!!

[us_separator size=”large” text=”Галерија”][us_gallery ids=”7907,7908,7909,7910,7911,7912,7946″ columns=”6″]
[:]

Оваа веб-страница користи „колачиња“ (cookies) Прифаќам Прочитајте повеќе

Заштита на приватноста и „колачиња“